vrijdag 16 juli 2010

Jol: '"Thuis goed resultaat neerzetten"

De Ajax trainer Martin Jol reageerde vrijdag na afloop van de loting voor de derde vooronde van de UEFA Champions League op het Ajax sportcomplex de Toekomst.

"Vooraf had ik geen specifieke voorkeur voor een tegenstander", sprak trainer Martin Jol kort na de loting. ,,Alle vijf mogelijke opponenten zijn goede ploegen. We kennen PAOK Saloniki van Heerenveen, waar ze vorig jaar in de voorronde Europa Leauge tegen speelden. Toen werd het 1-1 in Griekenland en 0-0 in Heerenveen, waardoor Heerenveen doorging."

In Griekenland is het in de stadions vaak een heksenketel, weet Jol ook uit eigen ervaring: "Ja, in Griekenland is het altijd hectisch met die fanatieke supporters. Ik herinner me van een aantal jaren geleden toen AZ daar speelde, dat er zelfs brand uitbrak op de tribune. Ze noemen het ook wel de Hel van Thessaloniki. We zullen zien. Juist daarom is het belangrijk om thuis een goed resultaat neer te zetten. Zodat je uit niet afhankelijk bent in die hectische omstandigheden. Daarom hoop ik dat veel Ajax-supporters ons in eigen huis komen steunen."

bron: Ajax.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten