zaterdag 25 december 2010

Johan Derksen als presentator (Voetbal International)

In de uitzending van 12-12-2010 ging alles een beetje mis. Door de hevige sneeuw waren Wilfred Genee en René v.d Gijp niet aanwezig. Emile Schelvis nam de plek over van Edward van Cuilenborg. René van der Gijp is later in de uitzending als nog gekomen.Beelden via: Superbeelden

Voetbal International jaaroverzicht 2010!

Promo van VI jaaroverzicht (op maandag 27 december, om 20.30 uur).
Met dank aan RTL 7.


Beelden via: Superbeelden

Update: Superbeeldennieuws.blogspot gaat opnieuw ontworpen worden!

Beste blog-bezoekers,

In een vorige bericht (klik hier) heb ik al verteld dat er aan mijn site word gewerkt. Ik ga mijn site moderniseren. Ik heb een bericht ontvangen dat ik ook geld kan verdienen met deze blog. En daar zeg ik geen: "nee" tegen. Dus het kan zijn dat ik in 2011 opeens wat reclame op me site heb. Ik zorg ervoor dat het niet teveel word, zodat mensen er zich niet aan gaan ergeren. Alle berichten blijven duidelijk leesbaar en niks zal dat tegen houden.  Over de inhoud van de reclame ben ik niet verantwoordelijk. Ik heb het wel zo ingesteld dat een link geen pornografische inhoud bevat. Ik ga werken met Google Adsense en daardoor krijg ik (als mijn blog net zo goed bekeken word als nu) wat geld. Ik wilde dit van tevoren aan jullie mededelen.

Maar dat is niet alles.
Mijn site word ook mooier opgemaakt, er komt een nieuwe opmaak van de site, er komen meer berichten per week, je kan sneller reactie's geven, onnodige rotzooi gaat van de site af en er komt een nieuwe achtergrond van de site. Alles word opnieuw ingesteld. Het kan daarom zijn dat de site soms heel even offline is, of dat sommige berichten niet meer te vinden zijn. Dit is na 2011 opgelost. Ik probeer voor het nieuwe jaar alles te regelen.
Blijf dus ook in 2011 kijken op dit blog!

Bedankt voor uw begrip.Groeten,
Superbeelden

Superbeelden wenst iedereen een gelukkig 2011

2010 was een topjaar, maar 2011 gaat nog beter worden!
Superbeeldennieuws.blogspot.com heeft een heftig jaar achter de rug. Van superbeelden.blogspot naar deze nieuwe site. Ik heb op deze nieuwe site veel meer bezoekers gehad. Ik ben daar heel blij en dankbaar voor.Op mijn youtube account heb ik daarom een filmpje geplaatst om iedereen te bedanken. Vergeet niet om ook in 2011 weer op deze site te kijken. Ik ben op dit moment druk bezig om de site te vernieuwen. In 2011 zie je een geweldige vernieuwde blog staan. Wil je al mijn video's als eerste zien? Abonneer dan nu meteen op mijn kanaal!

vrijdag 24 december 2010

Superbeeldennieuws.blogspot gaat opnieuw ontworpen worden!

Dag mensen,
superbeeldennieuws word opnieuw ontworpen. Deze site word gemoderniseerd. Voor makkelijker zoeken, meer functie's, mooiere achtergronden etc. Omdat ik bezig ben om alles opnieuw in te stellen, vraag ik om een beetje begrip. Het kan namelijk zijn dat sommige berichten niet meer te vinden zijn (dus opeens verwijderd zijn). Het kan ook zijn dat de site soms heel even offline is. In 2011 heb ik dan een prima nieuwe site wat veel mooier word dan nu.

Bedankt voor uw begrip,

Groeten,
Superbeelden

Excuses voor afwezigheid!

Bij deze wil ik sorry zeggen aan iedereen die toch steeds op dit blog bleef kijken maar geen nieuwe berichten zagen komen. Dit komt omdat ik er niet veel tijd voor had (helaas). Maar in 2011 kun je hier weer al het voetbalnieuws volgen van de Nederlandse Eredivisie.