zaterdag 1 januari 2011

De plannen voor 2011!

Beste voetballiefhebbers,

Als eerste wens ik iedereen een gelukkig nieuwjaar!
Vandaag (1-1-11) laat ik jullie zien wat mijn plannen zijn voor 2011.

- Site opnieuw inrichten (moderniseren). Met mooiere opmaak etc. Geef ook jou mening van deze site. en vul de enquête nu in (links van de hoofdpagina)!
- Meer voetbalnieuws brengen op dit blog. De belangrijkste voetbalnieuws, interviews en de voetbal uitslagen komen op dit blog! (voor voetbaluitslagen klik hier)
- Nog meer Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp op superbeeldennieuws. Meer interviews, meer nieuws over Voetbal International
- Meer filmpjesop YouTube van Superbeelden.

woensdag 29 december 2010

René van der Gijp: "Bij Pauw en Witteman en DWDD is iedereen met zichzelf bezig".

René van der Gijp vindt dat het er op televisie een stuk luchtiger aan toe zou moeten gaan. De goedlachse ex-voetballer benadert het liefst alles luchtig en positief. Als anderen in televisieland dat niet doen, kan hij daar alleen maar om lachen. 


René heeft zelf een geweldig jaar achter de rug. In 2010 werd hij genomineerd voor de Televizier Talent Award. En zo vrolijk als René overkomt op tv, zo probeert hij zijn leven ook in te vullen. „Als ik het al niet naar mijn zin heb, dan moet 98 procent van Nederland zich bijna een soort Antonie Kamerling voelen.”
René vermaakt zich ook kostelijk als hij zijn collega’s op tv ziet. De programma’s van Jack van Gelder, De Wereld Draait DoorPauw en Witteman… „Zie je daar zo’n Marco Borsato. Die heeft zoveel meegemaakt. Nou, als ik er had gezeten hadden de tranen over mijn wangen gerold. Van het lachen. Die man moet in een oorlogsgebied gaan wonen, Kongo of zo.”


Ik erger me er niet aan hoor, ik moet er enorm om lachen. Bij Pauw en Witteman en DWDD is iedereen met zichzelf bezig. Ik heb het idee: dan zitten ze half naar Marco te luisteren, en verder te denken: "wat ga ik zo vragen of doen", ze lullen langs elkaar heen”.


De tv-persoonlijkheid geeft ook lezingen. "Ik word ergens gevraagd omdat ik bijna overal anders tegenaan kijk. Bedrijven geloven in communicatie, ik geloof daar niet zo in. Het is lekker te praten met iemand die je begrijpt, dat is communicatie. Anders is het zonde van je tijd". Als mensen na afloop van een lezing zouden zeggen ’je slaat wartaal uit’, ik vind het goed. Het zal mijn dag niet anders maken.”René heeft ook een aparte thuissituatie. Zijn vriendin en zoon wonen vlakbij, maar niet in hetzelfde huis. "Alleen wonen heb ik denk ik gewoon nodig, dat thuis de hectiek stopt. Er gebeurt niks, niemand zegt wat. Heerlijk.”
Hij grijpt terug naar het bijna afgelopen 2010: „Het was een leuk jaar. Voor Voetbal International een doorbraak.”

Het hele interview is verder te lezen in de telegraaf.


Bron: De Telegraaf


Radio: Johan Derksen over zijn wisselend imago (VI Radio)

Johan Derksen reageert voor VI Radio op de uitkomsten van de enquete waarin hij zelf veelvuldig wordt genoemd in zowel positief als negatief opzicht.


 Klik hier voor het radiofragment.

maandag 27 december 2010

FC Knudde wordt vast item in Voetbal International

Afgelopen zomer tijdens VI Oranje bescheurde Wilfred Genee en René van der Gijp zich al met enige regelmaat om de FC Knudde-stripjes in het AD. Na de winterstop (vanaf 14 januari) zullen de stripjes van de Amsterdamse tekenaar Toon van Driel een vast item gaan worden in het tv-programma Voetbal International.


Toon van Driel tegenover sigaarsnor.blogspot.com"Het is de bedoeling dat My Knuddes door de uitzending heen als heel kort satirisch antwoord worden gebruikt bij een actueel onderwerp." De stripjes zullen niet, zoals bij Fokke & Sukke in De Wereld Draait Door het geval is, 'live' getekend gaan worden. 


De FC Knudde-stripjes zullen naast in Voetbal International op tv ook gaan verschijnen in de printeditie en op de website van het voetbalweekblad.


Bron: SigaarSnor

Johan Derksen: "Lol in het voetbal gaat er steeds meer van af"

"De lol gaat er in het voetbal steeds meer van af". Dat vertelt VI-hoofdredacteur en TV-personality Johan Derksen in een interview met het AD.


Derksen: "Echte karakters als Cruijff, Van Hanegem en Suurbier kom je niet meer tegen. Het zijn nu volledig door mediatrainers geïndoctrineerde sprekende poppen".  


"Dat het WK voetbal aan dit land voorbij gaat is een zegen. We hebben wel wat anders aan ons hoofd: stakende postbodes, te weinig blauw op straat, bejaarden die  één keer per week worden gedoucht. Dan organiseer je geen feestje voor corrupte bobo's van de FIFA".


"Ook neem ik bij Voetbal International geen vrouwen meer aan - mits lesbisch. Je wordt gek van al die verloven, deeltijd en andere regelingen waardoor je iemand máánden mist. Seksist? Het zal wel."


"Ik ben een workaholic, zeven dagen per week. Noem het maniakaal. Werken heb ik nooit geschuwd. Dat kon niet anders, ik  moest altijd opboksen tegen mensen met aanzienlijk meer talent."


"Talenten hebben de neiging op hun kennis en kunde te parasiteren en daardoor lui te worden. Wilde ik de race winnen, dan móest ik wel pezen. Want ik zeg altijd: 'bij mij komt het talent niet in grote brokstukken mijn broekspijpen uit."
Het uitgebreide interview met Johan Derksen is vandaag in het AD te lezen.
Bron: AD Sportwereld

Johan Derksen bij FC Rijnmond (vrijdag 24 december)

Voetbalanalist Johan Derksen was bij het televisieprogramma  FC Rijnmond te gast.
Hier de video van FC Rijnmond


Beelden via: RTV Rijnmond