woensdag 2 maart 2011

Johan Derksen: "Terugkeer Kraay is zwarte dag sportjournalistiek"

Zoals Superbeeldennieuws eerder op de middag al aangaf schuift Hans Kraay jr. (eindelijk) weer aan bij Voetbal International. De presentator was lange tijd oorzaak van een ruzie tussen RTL en SBS, waar Kraay onder contract staat. Johan Derksen is blij met de terugkeer van Kraay. "We hebben Hansie best een beetje gemist".Foto: Hans Kraay jr. in discussie met Johan Derksen. Van dit filmpje van SigaarSnor.


Johan Derksen over de terugkeer: "Het is goed nieuws dat Hans Kraay weer bij ons mag aanschuiven. Erg jammer dat de ordinaire ruzie tussen SBS en RTL zo lang moest duren". 
Derksen blijkt echter zijn cynische houding tegenover Kraay nog lang niet kwijt te zijn. "De terugkeer van Hans Kraay jr. is een zwarte dag voor de sportjournalistiek. Mijn kijkcijfers zullen helaas lijden onder zijn terugkeer", stelt Johan Derksen gekscherend.


Bron: AD Sportwereld

Hans Kraay jr. weer terug bij Voetbal International!

Hier hebben we al die tijd op gewacht! Hansie Hansie (zoals René van der Gijp hem vaak noemt) komt weer terug bij het voetbal praatprogramma Voetbal International! 
Hans heeft van zijn werkgever SBS toestemming gekregen om weer eens per maand aan te schuiven bij een programma als voetbalanalyticus', vertelt zijn vrouw Sofie, die tevens Hans' zakelijke belangen behartigt.
'Toen dat bekend werd, heeft RTL meteen contact met Hans gezocht en hem gevraagd of hij terug wilde keren in VI. Natuurlijk hoefde Hans niet lang na te denken voordat hij 'ja' zei.'
Tussen RTL en SBS begon het vorig jaar te schuren. 'Jan Joost van Gangelen en ik versloegen het duel tussen Nederland en Amerika in de ArenA', vertelde Hans destijds. 'Toen de directie van SBS, die ook naar die wedstrijd ging, richting stadion op een billboard van zeven bij zeven o.a. mij zag aangekondigd onder de noemer: ’De toppers van RTL’ schoot dat in het verkeerde keelgat. Volkomen logisch. Want zij zijn mijn werkgever. Ik sta voor de volle honderd procent achter ze.'
Al vorig jaar kwamen de gesprekken tussen RTL en SBS op gang, maar tot een oplossing kwam het niet. Tot nu. 'De storm is gaan liggen', vertelt Sofie. 'De laatste maanden is zoveel wederzijds respect tussen SBS en Hans uitgesproken. Dat heeft ertoe geleid dat SBS deze beslissing heeft genomen. En Hans is er natuurlijk verschrikkelijk blij mee.'

Superbeelden is zeer blij met dit nieuws, ik hoop jullie ook! Nu kunnen we weer genieten samen met onze Hans Kraay!

dinsdag 1 maart 2011

Douglas wordt helemaal gek na zijn rode kaart. (AZ - FC Twente)

Tijdens de wedstrijd van AZ tegen Twente (uitslag 2-1) kreeg Douglas door scheidsrechter Ruud Bossen een rode kaart. Hierna werd het Douglas iets teveel. Hij ging tekeer tegen Bossen en later duwde hij nog een AZ speler of de grond (die dan wel weer makkelijk ging liggen). Het was een rare wedstrijd. Bossen had het niet helemaal onder controle. De wedstrijd werd zelfs nog even stilgelegd wegens spreekkoren.


Beelden via: Superbeelden

maandag 28 februari 2011

Uitzending Voetbal International - aflevering 14 (28 februari 2011)

Maandag avond was op RTL 7 de veertiende aflevering van Voetbal International dit jaar! 


Heb je de uitzending gemist of wil je de uitzending terugkijken klik dan hierMet aan tafel: Wilfred Genee, Johan Derksen,  René van der Gijp en gast Raoul Heertje.

Superbeeldennieuws is weer terug!

Beste bezoeker,
Vanaf 1 Maart wordt deze site weer steeds geüpdatet. Steeds komen hier weer al uw Voetbal International fragmenten. Maar niet alleen dat, ook al het andere voetbalnieuws van de wereld. De wedstrijdschema van de Eredivisie en de live tussenstanden en de uitslagen van de Eredivisie. 


Dus blijf vanaf nu deze site gewoon volgen. Steeds nieuwe filmpjes op mijn blog, maar ook op mijn youtube account Superbeelden waar deze site op gebaseerd is, komen (eindelijk weer nieuwe filmpjes). Kortom er gaat weer veel gebeuren in de volgende maanden.

Groeten,
Superbeelden (superbeeldennieuws)