zaterdag 22 januari 2011

'Volksmenner' Derksen maakt fans Feyenoord woedend!

Een groep fans van Feyenoord heeft met verbazing gekeken naar het optreden van Johan Derksen afgelopen dinsdag in Pauw & Witteman. Volgens de aanhangers gedraagt de hoofdredacteur van Voetbal International en tv-persoonlijkheid zich als een volksmenner om de supporters te verleiden tot rellen.


In de openbrief schreven de supporters dit: "Waar wij u al maandenlang hoor prediken dat de heren Mario Been en Beenhakker de fans rustig houden, zijn het juist de investeerders die al vanaf eind juli 2010 met de Feyenoord-supportersvereniging en fans uit alle geledingen aan tafel zitten om te bekijken welke bijdrage de supporters kunnen leveren aan de wederopstanding van onze club", schrijven de fans in een open brief aan Derksen. 
"Ook de directie van Feyenoord is hierbij betrokken. Dat dit op een constructieve wijze gebeurt, past natuurlijk niet in uw hetzestraatje."
Johan Derksen heeft een ander belang en gedraagt zich als een volksmenner om de Feyenoord-fans te verleiden tot rellen, menen zij. "Misschien kan de voetbalwet ook op u worden toegepast".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten