maandag 27 december 2010

Johan Derksen: "Lol in het voetbal gaat er steeds meer van af"

"De lol gaat er in het voetbal steeds meer van af". Dat vertelt VI-hoofdredacteur en TV-personality Johan Derksen in een interview met het AD.


Derksen: "Echte karakters als Cruijff, Van Hanegem en Suurbier kom je niet meer tegen. Het zijn nu volledig door mediatrainers geïndoctrineerde sprekende poppen".  


"Dat het WK voetbal aan dit land voorbij gaat is een zegen. We hebben wel wat anders aan ons hoofd: stakende postbodes, te weinig blauw op straat, bejaarden die  één keer per week worden gedoucht. Dan organiseer je geen feestje voor corrupte bobo's van de FIFA".


"Ook neem ik bij Voetbal International geen vrouwen meer aan - mits lesbisch. Je wordt gek van al die verloven, deeltijd en andere regelingen waardoor je iemand máánden mist. Seksist? Het zal wel."


"Ik ben een workaholic, zeven dagen per week. Noem het maniakaal. Werken heb ik nooit geschuwd. Dat kon niet anders, ik  moest altijd opboksen tegen mensen met aanzienlijk meer talent."


"Talenten hebben de neiging op hun kennis en kunde te parasiteren en daardoor lui te worden. Wilde ik de race winnen, dan móest ik wel pezen. Want ik zeg altijd: 'bij mij komt het talent niet in grote brokstukken mijn broekspijpen uit."
Het uitgebreide interview met Johan Derksen is vandaag in het AD te lezen.
Bron: AD Sportwereld

Geen opmerkingen:

Een reactie posten